Chrupkie pieczywo typu maca

Zostaw opinię
Do ulubionychW porównanie
Artykuł: sku10773
Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.
MarkaBaking Anna
Kraj produkcjiPolska
Kaloryczność (w 100g)105 kcal
Waga1000 g
87 zł
Dostępne
+ Kup
  • Przegląd
  • Cechy
  • Opinie (0)

Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.

Pieczywo wypiekane jest cztery razy dziennie w specjalnych piecach zgodnych z tradycją rodzimego wypieku pieczywa.
Mąki użyte do pieczywa są starannie selekcjonowane, aby tylko te najwyższej jakości i ze zbóż uprawianych ekologicznie.

Pieczywo posiada certyfikat jakości BsQ - 21234


MarkaBaking Anna
Kraj produkcjiPolska
Kaloryczność (w 100g)105 kcal
Waga1000 g
Отзывов нет
Menu
0Koszyk
Produkt został dodany do koszyka!
Produkt dodany do listy porównawczej
Produkt dodany do listy ulubionych